Bokse

Der er 1 vare.
Showing 1 - 1 of 1 item

Når du vælger et abonnement hos teboksen får du hver måned leveret frisk og smagsfyldt te fra hele verdens te-univers af den bedste kvalitet, da vi nøje udvælger den bedste til te netop til dig. Vi garanterer dig en smagsoplevelse, som dine smagsløg sent vil glemme, da det er en fyldestgørende smag i alverdens nuancer.

 

Hvordan fungerer et ab...

Når du vælger et abonnement hos teboksen får du hver måned leveret frisk og smagsfyldt te fra hele verdens te-univers af den bedste kvalitet, da vi nøje udvælger den bedste til te netop til dig. Vi garanterer dig en smagsoplevelse, som dine smagsløg sent vil glemme, da det er en fyldestgørende smag i alverdens nuancer.

 

Hvordan fungerer et abonnement med te?

Når du tilmelder dig et abonnement på teboksen udvælger vi hver måned lækre og spændende teer fra verden over, som vi sender afsted fra vores lager hver d. 7. i måneden. Pengene trækkes månedligt på dit betalingskort, således at du ingen binding har og dermed altid kan afmelde dig abonnementet, helt op til 2 dage før afsendelse af teboksen. Dernæst skal du blot læne dig tilbage og nyde vores lækre kvalitetsbevidste te i dit eget dejlige selskab eller med dem du holder af.

 

Hvorfor vælge te på abonnement?

Hele idéen bag teboksen er at give dig mulighed for altid at have hylderne fyldt op med lækker kvalitets te, samtidig med at du slipper for at stå nede i supermarkedet og overveje hvilken te du skal købe i denne uge, men alligevel køber du den samme kedelige te som du plejer. Når du får te på abonnement, får du lov til at prøve smage, dufte og følelser fra hele verdens te-univers, da du hver måned vil modtage te fra forskellige temaer. Du vil blandt andet opleve at du modtager temaer som f.eks. te-varianter, sæson perioder, smagsvarianter og meget mere. Vi, hos teboksen, gør alt hvad vi kan, så du får lov til at udforske og afprøve helt nye sider af tehuse verden over.

 

Te helt generelt

Te er den aromatiske drik, som er mest udbredt på verdensplan. Te som ord dækker over utallige variationer, da det kommer i mange forskellige arter. Helt lavpraktisk dækker te begrebet over urter, planter, blomster mv. som overhældes med kogende vand og derefter drikkes og nydes i bedste forstand. Selvom te begrebet er blevet en massebetegnelse for forskellige, urter, planter og blomster, som trækker i kogende vand, findes der altså fortsat ’’rigtig’’ te. Den ’’rigtige’’ te stammer fra tebusken, Camellia Sinensis, og måden hvorpå tebladene behandles og hvornår på sæsonen de høstes, er afgørende for hvilke variant og smag teen har. Helt traditionelt findes der 3 klassiske te varianter; grøn te, sort te og hvid te.
Det er smag og behag hvorvidt teen ønskes at blive drukket kold eller varm – oftest bliver den varme te sødet enten med sukker eller honning, men mange foretrækker også at drikke deres te med enten mælk eller citron.

 

Mere end blot en kop te

Når du drikker en kop te, er den ofte forbundet med nydelse og hygge enten i dit eget selskab eller i selskab med dem du holder af. Når du drikker en kop te fra teboksen er det ikke blot en kop te, fordi du er lidt syg – det er derimod en kop ren nydelse, som kan drikkes uanset hvilken anledning der er til at drikke te.

 

Det rigtige tilbehør er altafgørende for den gode kop te

Når du vil brygge en kop te, er det virkelig vigtigt at du har de helt rette bryggeværktøjer. Det er f.eks. vigtigt at du har en rigtig god tekande eller en kop/krus, som gerne har et indbygget filter. Vi anbefaler at du benytter en tesi, da du ved at benytte en tesi giver teen lov til at ligge løst, så den kan få lov til at bevæge sig rundt, hvilket resultere i at olierne bedre kan trænge ud i vandet og din te får en mere kraftfuld og dejlig smag.

Vi anbefaler, at du køber dit tilbehør til den gode kop te hos Noru.

Færre
Flere
Accept

Nyd en kage til din te! Teboksen.dk bruger cookies for at indsamle statistik om dit besøg. Se vores privatlivspolitik for nærmere info