Gavebokse

Der er 2 varer.
Showing 1 - 2 of 2 items

Er du på udkig efter den helt perfekte gave til en hel særlig person? Her hos Teboksen kender vi den særlige følelse der er ved at give og modtage en fantastisk gave, så når du skal forkæle en eller flere du holder af, har vi fundet den helt perfekte gave til te-elskeren.

Giv vores skønne teboks i gave til en du holder af, som du synes, fortj...

Er du på udkig efter den helt perfekte gave til en hel særlig person? Her hos Teboksen kender vi den særlige følelse der er ved at give og modtage en fantastisk gave, så når du skal forkæle en eller flere du holder af, har vi fundet den helt perfekte gave til te-elskeren.

Giv vores skønne teboks i gave til en du holder af, som du synes, fortjener at blive forkælet med lidt ekstra lækkert, måned efter måned. Du kan vælge at forkæle en eller flere du holder af i 3 måneder eller i 6 måneder – dette er helt op til dig. En teboks er gaven som bliver ved med at give, måned efter måned med skøn kvalitets te fra hele verdens te univers. Med en teboks fra teboksen er du garanteret lækker smagsfuld te i den bedste kvalitet, som er nøje udvalgt. Så når du virkelig ønsker at forkæle en du har kær med nogle lækkerier, så er en gaveboks fra teboksen det helt rigtige valg.

 

Vi har gjort det nemt for dig at finde den helt rigtige gave, som med garanti vil forkæle smagsløg, samtidig med at du slipper for den besværlige gaveindpakning. En teboks i gave er en fantastisk idé uanset om den er til ham eller hende, da en teboks vil forkæle alle.
Du kan købe teboksen som gave, når som helst og hvor som helst, da det er let at købe gavebeviset, mens du er på farten eller lige når det passer dig.

 

Fordelene ved at give en teboks i gave:

  •       Du vælger selv, hvor længe abonnementet skal vare
  •       Der er ingen bindingsperiode
  •       En gave der bliver ved med at give
  •       Gratis levering til modtager
  •       Du forkæler én som fortjener at blive forkælet

Når du forkæler med en gaveboks, giver du mere en blot en gave

Når du giver en teboks i gave, så giver du modtageren en helt speciel oplevelse, da te ikke blot er en kop varmt, men derimod er forbundet med nydelse i eget selskab eller i selskab med dem du holder af. Når der bliver drukket en kop te fra teboksen er det ikke blot en kop te, men er derimod en hel speciel oplevelse for dine smagsløg, da modtageren får lov til at prøve sin egne grænser og smage te fra hele verden i forskellige former og varianter. Det er med garanti en gave som en hver te-elsker vil sætte pris på at modtage. Og hvem ved? Måske du er heldig, at blive budt på en kop varmt.

 

Det praktiske

Når du køber en gaveboks hos Teboksen, betaler du for hele abonnements periode på én gang. Pengene trækkes som et engangsbeløb ved den første levering, så der bliver altså ikke oprettet et abonnement på dit betalingskort ved køb af gaveboksen. Efter købet af gaveboksen får du fremsendt et gavebevis på din e-mail med en kode, som modtager skal bruge til bestilling af teboksen. Derefter læner du dig blot tilbage og nyder, at du har forkælet en eller flere du holder af med en fantastisk gave, som de med garanti vil blive glade for.

Den heldige gave modtager kan selv vælge at forlænge abonnementets perioden, hvis dette ønskes.

 

Vigtigheden af at give den helt rigtige gave

Hos teboksen ved vi at det er vigtigt, at man får givet den helt rigtige gave, men bare rolig, når du køber en gaveboks fra Teboksen får du den helt rigtige gave til te-elskeren eller personen der bare godt kunne tænke sig at udforske teens verden. Når du vælger en gaveboks fra Teboksen er du sikker på at modtageren for en udsøgt smagsoplevelse og som vil glæde over tid uanset om du vælger 3 eller 6 månedsabonnementet.

Når du giver en gave, er du med til at skabe eller fastholde relationer til personer og et gaveabonnement hos Teboksen er en god gave til både ham og hende, så nu er det slut med at lede videre efter flere gaver, for dette er en stensikker vinder gave.

Færre
Flere
Accept

Nyd en kage til din te! Teboksen.dk bruger cookies for at indsamle statistik om dit besøg. Se vores privatlivspolitik for nærmere info