Teboksen - 3 måneder

Ny vare

Teboksen - 3 måneder Udvid

Forkæl en du holder af med et te abonnement til vores skønne teboks i 3 måneder

Flere detaljer

399,00 kr

Dette abonnement vil blive sendt d. 7 hver måned.

Giv denne boks i gave til en du holder af. Du betaler for boksen i perioden og efterfølgende kan den heldige modtager vælge at fortsætte abonnementet.
Vi trækker pengene for hele perioden, ved den første levering.
OBS! Der oprettes ikke noget abonnement på dit betalingskort ved gave boksen.

Efter købet fremsendes et gavebevis til din email med en kode, der skal bruges når boksen skal bestilles.

Ingen binding

Fri fragt

Ny, spændende te hver måned

Kun te af høj kvalitet

Står du og mangler en gave, eller kender du bare en der trænger til at blive forkælet, som elsker te? Så har vi den helt perfekte gave uanset om det er en gave til ham eller hende. Forkæl en eller flere af dem du holder af med et te abonnement til teboksen. Vi sørger for den lækreste gave, hvor den du har kært, vil være garanteret en smagsfuld oplevelse måned efter måned. Dette er gaven der bliver ved med at give, da den ikke kun glæder i øjeblikket, men vil glæde og overraske måned efter måned med masser af nye smagsoplevelser og spændende te. En sand fornøjelse for flere af dine sanser, hvor der er rig mulighed for at udforske te hver måned.

 

Hos teboksen kender vi vigtigheden af at give den helt rigtige gave og derfor udvælger vi nøje den helt rigtige te af den bedste kvalitet, så du er sikret at modtageren får en helt fantastisk udsøgt smagsoplevelse. Den du har kær, skal egentlig bare læne sig tilbage og nyde den skønne te der bliver afsendt måned efter måned – og måske du er heldig at få lov til at smage.

Et gaveabonnement hos teboksen er en god gave til både ham og hende, og så behøver du ikke længere selv bekymrer dig om gaveidéer, da vi har den bedste gave lige her hos Teboksen.

 

Hvad er et abonnement hos teboksen?

Med et te abonnement fra teboksen får du måned efter måned leveret ny spændende kvalitets te, som er nøje udvalgt af den bedste kvalitet. Et te abonnement sikrer at du aldrig løber tør for te, samtidig med at du bliver bedre bekendt med hele verdens te-univers. Du får lov til at smage te fra forskellige lande hele verden over opdelt i forskellige smage, varianter og te typer. Du ved måske allerede at der findes et utal af te fra hele verden, men når du står i supermarkedet og skal vælge hvilken te du skal have med hjem denne gang, ender du alligevel med at tage den samme te som du tager hver gang, som egentlig er lidt kedelig efterhånden. Vi giver dig muligheden for at bryde med denne grænse og forkæle dig selv og alle dine sanser med ny spændende te hver måned. Du får kenskab til nye te varianter, nye mærker og skønne smage hver måned.

 

Derfor skal du give et abonnement i gave:

  •       Du vælger selv, hvor længe abonnementet skal vare
  •       Der er ingen bindingsperiode
  •       En gave der bliver ved med at give
  •       Gratis levering til modtage
  •       Du forkæler én som trænger til at blive forkælet

Hvad er din rolle?

Din rolle er egentlig meget overskuelig. Du betaler for te abonnementet i den valgte periode og derefter kan den heldige modtager selv vælge, om vedkommende ønsker at fortsætte abonnementet.  Vi trækker pengene for hele perioden, ved den første levering. OBS – der oprettes ikke noget abonnementet på dit betalingskort ved gaveboksen.  Efter købet fremsendes et gavebevis til din e-mail med en kode, der skal bruges, når boksen skal bestilles.

 

Gaver gør en forskel

Når du giver eller modtager en gave, så skaber du en relation uanset størrelsen på gaven. Det er ligeså vel de små gaver, som de store gaver der betyder noget. Vi har som samfund fundet os tilrette med at give gaver til en lang række begivenheder, som for eksempel barselsgaver, værtsgaver, fødselsdage og begravelser. Gaverne er forskellige former og størrelser alt efter hvilken begivenhed der er tale, men uanset hvilken begivenhed er gaven et vigtigt element i vores samfund og vores kultur. Gaver er med til at etablere nye relationer eller fastholde de allerede eksisterende relationer vi har til vores kære.

 

 

Accept

Nyd en kage til din te! Teboksen.dk bruger cookies for at indsamle statistik om dit besøg. Se vores privatlivspolitik for nærmere info