Teboksen - hver måned

Ny vare

Teboksen - hver måned Udvid

Tilmeld dig et abonnement hos Teboksen og få leveret lækker kvalitets te hver måned!

Flere detaljer

149,00 kr

Dette abonnement vil blive sendt d. 7 hver måned.

Ingen binding

Fri fragt

Ny, spændende te hver måned

Kun te af høj kvalitet

Få leveret frisk smagsfyldt te fra hele verdens tehuse hver måned med et te abonnement fra Teboksen. Hver måned udvælger vi nøje te af den bedste kvalitet til dig, så du kan forkæle dine smagsløg med nye dejlige te oplevelser fra verden over. Vi vægter kvalitet og nydelse rigtig højt og derfor er du måned efter måned garanteret te af den bedste kvalitet. Vi udvælger teen specielt til dig, så du kan udforske dine sanser og oplevelser med teens verden. Teen du kan finde i teboksen er ikke bare almindelig te, som du også kan finde på hylderne i supermarkedet, det er helt speciel luksuriøs te. Vi ønsker at udfordre dine smagsløg og prøve grænser med forskellige tevarianter, så du får det bedste ud af dit te abonnement, derfor vil du modtage forskellige temaer hver måned. Du kan blandt andet finde temaer indenfor smagsvarianter, te typer og te varianter. På denne måde sikre vi at du får udvidet dit te kendskab og bliver meget klogere på teens univers.
 

Vores dejlige smagsfyldte te fra abonnementsløsningen giver altid en perfekt anledning til at stoppe op og nyde livet med en dejlig tepause i den hektiske hverdag. En tepause kan nydes alene, i selskab med dem du holder af lige præcis hvor og hvornår du har lyst til det. Teen kan også nydes ude i naturen eller hjemme i stuen med en dejlig småkage eller andre lækkerier, når du trænger til selvforkælelse.

Det skal være nemt at få kvalitets te
- og det har vi sørget for at det er hos Teboksen. Når du vælger et te abonnement hos Teboksen er der ingen bindingsperiode. Det vil sige at du har mulighed for at prøve te abonnement lige præcis i den periode du har lyst til og du kan pause det helt op til 2 dage før levering. Dit abonnement afsendes d. 7. i hver måned.

 

Intet med småt 
Der er ingen skjulte hensigter ved at tilmelde sig teboksen. Det er så simpelt som det lyder at tilmelde sig hos Teboksen, og hvis du ikke længere ønsker at modtage vores månedlige abonnement, så har du mulighed for at sætte dit abonnement på pause eller afmelde dig helt kvit og frit.

Et te abonnement fra teboksen er for dig, der:

  •       Har en travl hverdag, men ikke vil gå på kompromis med god kvalitet
  •       Vil forkæle dine smagsløg med lækker te fra hele verden
  •       Ønsker at prøve forskellige te-varianter og smagsoplevelser

 

Hvorfor skal du vælge Teboksen?

  •       Ingen binding
  •       Fri fragt
  •       Intet oprettelsesgebyr
  •       Mulighed for at sætte abonnementet på pause helt op til 2 dage før levering
  •       Levering lige til døren eller nærmeste pakkeshop – vælg selv

 

Mere end blot en kop te

Du kan vælge at brygge din te som en varm kop læskedrik eller som en afkølet is te med isterninger om sommeren – uanset om du vælger at drikke din te varm eller kold, er du garanteret mere end bare en kop te. Vores udvalgte te er en helt speciel sanselig oplevelse der forkæler sindet og smagsoplevelserne uanset om den drikkes varme eller kold. Der er mange skønne oplevelser forbundet med at drikke te, for eksempel når teen brygges, hvordan du foretrækker at servere din te og ikke mindst hvordan du foretrækker at indtage din dejlige drik.

 

Te i mange varianter

Sort te er den helt klassiske te, og derfor også den mest udbredte te. Den sorte te fremstilles i mange varianter, men de har alle det tilfælles, at de bliver fremstillet af Camellia Sinensis buskens friske blade, som høstes, hviler, rulles, oxideres og tørres. Sort te er aromatisk og har en komplet duft og smag af krydderier, blomster og frugt. Den sorte te er ligeledes den te variant, som indeholder mest koffein.

 
Grøn te er ligesom sort te af friske blade fra Camellia Sinensis tebusken. Efter tebladene er blevet høstet tørres bladene, men der sikres, at de opnår mindst mulig oxidering. Efter bearbejdning fremstår bladene stadig grønne og med en frisk, let og ofte græs- eller blomsteragtig smag. Grøn te anvendes hyppigt i hudplejeprodukter.

Hvid te plukkes i det tidlige forår, således at det er de yngste teblade der bliver plukket, fra den stedsegrønne tebusk, Camellia Sinensis. Hvorefter det tørres på bakker i løbet af et par dage, hvilket skaber en let, mild og sund te. Når tørretiden og den lette oxidering er forbi, vil tebladene fremstå svagt grønne og med et sølvfarvet skær. Hvid te er den af de tre klassiske tetyper, som indeholder mindst koffein og dermed ofte kan føles som om den er helt koffeinfri. Ydermere anses den hvide te, som værende blandt de fineste og sundeste teer.


Urtete
kan både være tørrede og friske plantedele fra alverdens planter, krydderurter, blomster, bær og frugter. Urteteen stammer altså ikke fra den originale tebusk, Camellia Sinensis, ligesom både den grønne og den sorte te gør. Grunden til at urtete alligevel kan kaldes for te skyldes at den brygges på samme måde som den ’’rigtige’’ te. Smagen trækkes ud af de findelte urter, bær, blomster og frugter, ved at de overhældes med nykogt vand – på helt samme måde som når du brygger den grønne og sorte te.

Accept

Nyd en kage til din te! Teboksen.dk bruger cookies for at indsamle statistik om dit besøg. Se vores privatlivspolitik for nærmere info